Yritystuotteet

Rentome business (myös Rento Design) uniikit tuotteet tehdään käsityönä kierrätetyistä aikakauslehdistä tai esimerkiksi yrityksen omista esitteistä ja asiakaslehdistä. Tuotteissamme yhdistyy kierrätys, tarinat sekä tarpeellisuus. Voimme tehdä yrityksellesi uniikit ja erilaiset yrityslahjat, liikelahjat ja joululahjat joko omista materiaaleistanne tai muoti-, sisustus- ja muista harrastelehdistä tai vaikkapa nuoteista, sarjakuvista tai kartoista.

VALIKOIMA JA HINNASTO >>

Olemme tehneet yrityksille mm. raha- ja meikkipusseja, toalettilaukkuja, pullopusseja sekä olkalaukkuja. Asiakkainamme ovat olleet muun muassa Palvelualojen ammattiliitto PAM, Hämeenlinnan kaupunki, Suomen Asuntomessut, Yrittäjänaiset, Linnan Kehitys Oy sekä monet muut pienet ja suuret yritykset ja yhteisöt.

TEHTYJÄ YRITYSTUOTTEITA >>

Kiinnostuitko yksilöllisistä, erilaisista ja kierrätystä hyödyntävistä tuotteista, joilla on tarina?

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!
info(@)rentome.fi
Puh. 044 5799011

NUOTTITUOTTEET
– Vanhojen nuottien uusi elämä

Rentome business -nuottituotteet tehdään roskiin tai muuten kierrätykseen joutuvien nuottikirjojen sivuista. Pelastamme roskiin heitettävät nuotit ja teemme niistä käsityönä kestäviä tuotteita, joiden mukana nuottien elämä jatkuu. Nuottituotteemme ovat yksi suosituimmista tuotteistamme.

KARTTATUOTTEET

Rentome business -karttatuotteet tehdään roskiin tai muuten kierrätykseen joutuvien karttojen tai karttakirjojen sivuista. Pelastamme roskiin heitettävät kartat ja teemme niistä käsityönä kestäviä tuotteita, joiden mukana karttojen elämä jatkuu. Jos haluat jostain tietystä alueesta tuotteita, pitää karttojen saatavuus tarkistaa tai asiakkaan pitää toimittaa itse käytettävät kartat.

AKU ANKKA TAI MUUT SARJAKUVAT

Rentome business -sarjakuvatuotteet tehdään roskiin tai muuten kierrätykseen joutuvien sarjakuvien sivuista. Pelastamme roskiin heitettävät sarjakuvat ja teemme niistä käsityönä kestäviä tuotteita, joiden mukana sarjiksien elämä jatkuu.

YRITYKSEN OMA ESITE

Rentome business -tuotteet voidaan valmistaa asiakkaan omista esitteistä, asiakaslehdistä tai muusta markkinointimateriaalista.

Vanha esite on IN eikä OUT.

YRITYKSEN OMA LOGO / VISUAALINEN ILME

Rentome business -tuotteet voidaan valmistaa asiakkaan omasta logosta tai visuaalisesta ilmeestä. Lähetät vain materiaalin meille sähköpostilla ja me teemme loput.